U12 Budafoki torna

budafoki_torna.jpg

U12 - Budafoki torna
A tornán résztvevő keret: 
Váradi Koppány, Molnár Levente, Pázmándi-Szakács R. Bernát, Nagy Bence, Szabó Domonkos, Őszy Iván, Rákos Koppány, Németh Ivon, Horváth Zóra, Dzimba Dominik, Kubitsch Kristóf.

Mérkőzések: Gólszerző Eredmény
Budai FC-Tabáni Spartacus – II. Kerület UFC 0-1
Budai FC-Tabáni Spartacus – Szent István SE Nagy B. (3), Váradi K. (2), Rákos K. (2), Kubitsch K., Németh I., Őszy I. 10-0
Budai FC-Tabáni Spartacus – Budafoki LC Fekete  Szabó D., Molnár L., Váradi K. 3-0

Elődöntő:

Budai FC-Tabáni Spartacus – Kőbányáért Egyesület Szabó D 1-1

Döntő:

Budai FC-Tabáni Spartacus – Budafoki LC Fekete 0-3

A torna mérkőzései összesítve: 5 mérkőzés 2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség (14-5)


Összegezve:

Budafokra voltunk hivatalosak egy 8 csapatos tornára. A 14 perces mérkőzéseket a kiváló állapotban lévő BMTE sportcsarnokban játszottuk 6+1-es felállásban. Az első csoportmeccsen rendkívül gyengén kezdtünk, teljesen meg volt az egész csapat illetődve, kapkodtunk, izgultunk és ennek eredményeképpen egy egygólos vereséggel nyitottuk a tornát. Szerencsére – vagy ennek köszönhetően – ezután szárnyra kaptak a srácok. A Szent István csapatának 14 perc alatt 10 gólt lőttünk (ez volt a legnagyobb különbségű győzelem a tornán), a Budafok II. csapatát pedig egy nagyon érett és magabiztos játékkal győztük le. Az elődöntőben egy kicsit fásultabb volt a társaság, de így is végig domináltunk, hamar vezetést is szereztünk, de ezután sorra elpuskáztuk a lehetőségeinket. A kőbányai csapat pedig egy nagyon szerencsés góllal egyenlíteni tudott a mérkőzés végén, így következhettek a büntetők. Elképesztő drámai csatában (3-3 kimaradt büntető után) a 4. körben tudtuk megszerezni a győzelmet, köszönhetően Dzimba Dominiknak, akit 4 büntető alatt sem tudott mattolni az ellenfél. A döntőben a Budafok I. csapata várt ránk, akik fizikálisan jóval erősebbek voltak. Nagyon érett és tudatos játékkal a 10. percig fölényben voltunk, itt sajnos hiányzott a csapatból a rutin, hiszen volt 2 komoly lehetőségünk, amit ha kihasználunk, talán elbizonytalanítottuk volna az ellenfelet. Sajnos a 11. percben hátul nem voltunk kellően magabiztosak, és ezt az ellenfél könyörtelenül ki is használta és ezután már nem volt a csapatban tartalék, hogy fel tudjunk állni az utolsó percekre.

Összességében nagyon elégedett és büszke voltam. Egy rendkívül gyenge meccs után felállt a csapat és megmutatta azt, amire valóban képes. Rendkívül jó egyéni teljesítmények voltak, emellett pedig nagyon sok tudatos elemet véltem felfedezni a játékunkban, amire a jövőre nézve nagyon bíztató. Példás mentalitással küzdött mindenki ma.

 

A tornán különdíjban részesült Váradi Koppány, mint a torna játékosa!!! Ezúton is gratulálunk neki!

 

Hajrá Tabán!! J

Edző: Kukorelli András
Vissza