Ezüstérem Gödöllőn

Sz_p_volt_sr_cok_.jpg

A tornán résztvevő keret: Váradi Koppány, Kubitsch Kristóf, Gulyás-Nagy Gergely, Gulyás-Nagy Gáspár, Nagy Bence, Molnár Levente, Eszter Elemér, Eck Zólyom, Németh Tamás, Horváth Zóra, Hanzmann Gergely, Tüske Bátor.

 

Csoportmérkőzések:
Budai FC – Mészöly Focisuli          1-0
Gsz: Molnár L.

Budai FC – Monor                          1-0
Gsz: Eck Z.

Budai FC – Eger I.                           0-0
Gsz:

Budai FC – KECSA Szigetvár       2-0
Gsz: Németh T., Nagy B.

Negyeddöntő:
Budai FC – Eger II.                         1-0
Gsz: Tüske B.

Elődöntő:

Budai FC – RTK                             1-0

Gsz: Nagy B.

Döntő:
Budai FC – ASI-Dinamo SSE        1-1 (büntetőkkel 1:2)
Gsz: Eszter Elemér

 A torna mérkőzései összesítve: 7 mérkőzés 5 győzelem 2 döntetlen 0 vereség (7-1)

 Összegezve:

Utolsó évzáró tornánkra érkeztünk Gödöllőre, sajnos több kulcsjátékosunk nem tudott eljönni erre az utolsó megmérettetésre, de ettől függetlenül bizakodva vágtunk neki a csoportmeccseknek. Jól kezdtünk, bár a támadásvezetéseink akadoztak az elején. Szerencsére hátul nagyon stabilak voltunk, ennek köszönhetően a négy csoportmeccset kapott gól nélkül, három győzelemmel és egy gól nélküli döntetlennel hoztuk le. Következett az Eger II. elleni negyeddöntő, ahol egy elképesztően szép szöglet utáni fejes góllal mentünk tovább. Az RTK elleni elődöntőn sokkal jobbak voltunk, itt több góllal kellett volna nyernünk, egy büntetőt kihagytunk, majd egy újabb büntető értékesítésével jutottunk el a döntőbe. A döntőt nagyon jól kezdtük, egy remek kontra után vezetést szereztünk, ezután pedig nagyon fegyelmezetten játszott a csapat. A sors fintora, hogy egy sérülés miatt 3 percet hosszabbított a játékvezető, és az utolsó másodpercben kaptunk egy gólt. Ezután nagyon nehéz volt lelket önteni a srácokba. A lélektani előny ekkor az ellenfélnél volt, és bár két játékosuk hibázott a büntetőknél, nálunk sajnos az első értékesített büntető után hárman is hibáztak. Ilyen a futball.

Összességében nagyon-nagyon elégedett és büszke voltam. Vereség nélkül, egy kapott góllal zártuk a tornát. Ez hűen tükrözi a kiemelkedő védelmünket és a kapusteljesítményünket is. A győztes együttes nálam egyértelműen a miénk volt. Elképesztően egységes és stabil volt a csapat. Ebben az évben többször kiemeltem azt, hogy mennyire együtt van ez a társaság, ezt ma is bizonyítottuk, úgy, hogy három stabil játékosunk nem volt ma velünk. Az is rengeteget elmond, hogy a 7 gólt 6 különböző játékos szerezte. Mindenki nagyot küzdött ezen a napon, mindig volt valaki, aki hozzátett egy olyan pluszt, ami átsegítette a csapatot a holtponton.

Köszönöm mindenkinek ezt az ezüstérmet! Nekem nagyon sokat jelentett!

 

Külön szeretném kiemelni, hogy a tornán a legjobb játékosnak Horváth Zórát választották! Gratulálunk!

Hajrá Tabán!! smile

Edző: Kukorelli András

Vissza