Tájékoztató május 1-től érvénybe lévő szabályokról

180257815_3998281776884531_4697559813138744163_n.jpg

A Budai Futball Club SE tájékoztatója a május 1-től életbe lépett szabályozással kapcsolatban, a sportegyesületünk által használt sportlétesítményekre vonatkozó belépési, látogatási rendről:
1. I. Czakó u. 2-4, Sport és Szabadidőközpont:
A jelenlegi szabályozás alapján az edzéseinkre vonatkozó belépési rend NEM VÁLTOZIK, az edzések továbbra is zártkapusak, tehát szülő, hozzátartozó, ismerős az edzéseinkkel kapcsolatosan semmilyen formában sem léphet be a sportpálya egyéb területére az edzések ideje alatt, ott csak az egyesület sportolói, szakemberei tartózkodhatnak!!!!!!!
2. XI. Mérnök u.35., Pluhár István Sporttelep:
A jelenlegi szabályozás alapján az edzéseinkre vonatkozó belépési rend annyiban változik, hogy az étterem szabadtéri teraszára beülni szándékozó, és a vendéglátó hely szolgáltatásit igénybevevő, és védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő, hozzátartozó beléphet a pálya étterem részének területére, de mindezen túl az edzések továbbra is zártkapusak, tehát szülő, hozzátartozó, ismerős semmilyen formában sem léphet be a sportpálya egyéb területére az edzések ideje alatt, ott csak az egyesület sportolói, szakemberei tartózkodhatnak!!!!
3. II. Szabadság út 51-57., Pokorny József Sporttelep:
A Sporközpont üzemeltetőjének hivatalos tájékoztatója, mely egyértelműen szabályozza a május 1-től érvényes belépési,
látogatási rendet hazai mérkőzéseink helyszínén:
„Tisztelt Vendégeink!
A hatályos jogszabályok értelmében Sportközpontunk a 2021. május 02-tól visszavonásig az alábbi szabályok szigorú betartása mellett tart nyitva:
Csapatsportok esetén a szabadidősport továbbra sem engedélyezett, így a futballpályákat kizárólag igazolt sportolók, egyesületi tagok vehetik bérbe.
A versenysportolók (kortól és sportágtól függetlenül) érvényes versenyengedéllyel továbbra is látogathatják a Sportközpontot, részt vehetnek az egyesületi edzéseken, mérkőzéseken. De minden belépés alkalmával kötelesek bemutatni az engedélyüket.
Egyéni szabadidősport (így a tenisz is) szabadtéren engedélyezett. Felnőtt teniszezőink érvényes védettségi kártya birtokában használhatják a szabadtéri teniszpályáinkat. 18 év alatti teniszezőink csak védettségi kártyával rendelkező védettségi kártyával rendelkező partnerrel játszhatnak.
Minden belépés alkalmával kötelesek bemutatni a védettségi kártyát és a személyazonosításra alkalmas fényképes iratot.
Felnőtt nézőink védettségi kártya birtokában beléphetnek a sportközpont szabadtéri területeire, de minden belépés alkalmával kötelesek bemutatni a védettségi kártyát és a személyazonosításra alkalmas fényképes iratot.
18 év alatti nézőink kizárólag olyan személlyel léphetnek be a Sportközpont területére, aki rendelkezik Védettségi igazolvánnyal és ezt, valamint a személyazonosításra alkalmas fényképes iratot minden belépés alkalmával bemutatja alkalmazottunknak.
A Sportközpont területén, a sportpályákon kívül (szabadtéren is!) kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata, kivéve evés- ivás esetén.
Kötelező a megfelelő védőtávolság betartása, a lelátón egymás mellett kizárólag családtagok ülhetnek, ellenkező esetben két ülés kihagyása szükséges, tilos a gyülekezés/csoportosulás.
Minden a jelen felsorolásban külön nem nevesített, de az adott helyzetre rendelkezést tartalmazó jogszabály betartására minden kedves vendégünk köteles.
Amennyiben Társaságunkat valamely vendégünk magatartása miatt szankcióban részesítik, úgy a keletkezett kár megtéríttetéséről Társaságunk gondoskodni kénytelen.
Közös érdekünk a meghozott szabályok együttes betartása, kérjük mindenki szíves megértését és együttműködését.
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

Vissza