A vállalkozás termékei, szolgáltatásai több városban és megyében is elérhetők.
cégkereső, cégadatbázis

Ügyfélkapu

Ön jelenleg nincs bejelentkezve!


Vállalkozás ajánló

Ebben a városban még nem rögzítettek vállalkozást!

USERNAME kosara

Shopping Cart

Miért válasszon minket?


Kedves vállalkozó! Ha Ön bármely szakma mestere, szakembere, vagy vállalkozását szeretné megismertetni városa lakóival, akkor érdemes regisztrálnia a katalógusban a fejlécben található REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt! Amit nyújtunk: hatékony megjelenés az Interneten, ismertség és forgalomnövekedés. 

Kedves vásárló!  Ön építkezik, ácsra, kőművesre, burkolóra van szüksége, vagy bármilyen más szolgáltatást, gyártót keres? Ne menjen tovább! A Megtalálja.hu rendszerében pár kattintással megtalálhatja kereskedőjét, gyártóját vagy akár üzleti partnerét is! 
 
  - Könnyű és tetszetős felhasználói felület!
  - A keresett szolgáltató gyors megtalálása!
  - Vállalkozások megjelenítése kiemelt városonként!
  - Hasonlítsa össze a vállalkozásokat ajánlatát, és válassza közülük a legjobbat!  


A katalógus létrejöttét, továbbfejlesztését, és üzemeltetését a VOSZ-BESZ Zrt. támogatja és felügyeli, amely Magyarország egyik legnagyobb vállalkozói érdekvédelmi szervezetének (a VOSZ-nak) a tulajdonában álló vállalat. A VOSZ-BESZ alapvető célja: kedvezményes áru szolgáltatások biztosítása a vállalkozások részére. A megtalalja.hu katalógus szorosan kapcsolódik a VOSZ-BESZ Zrt egyéb szolgáltatásaihoz, amelyek igénybevételére kedvező feltételek mellett nyílik lehetőség a rendszerbe való belépés által. A VOSZ-BESZ Zrt. elkötelezettsége, szakértelme, és a mögötte álló nagy létszámú tagság a záloga annak, hogy a megtalalja.hu katalógus hamarosan meghatározó vállalkozói kereső felületté váljon Magyarországon! 
 
Ne habozzon! Használja ki a lehetőséget: regisztrálja magát a megtalalja.hu rendszerében, és növekedjen velünk együtt!